Уживајте во виното без да се грижите за бојата на Вашите заби

Чашите од новиот бренд „Вајно Сиперс“ овозможуваат да се ужива во црвено вино, без тоа да ги обои забите. Новиот пронајдок е некаков спој помеѓу чаша и луле, и е …

Уживајте во виното без да се грижите за бојата на Вашите заби Прочитај повеќе