Стоплете се со чај со вино

Каранфилчиња и варено вино се одлична комбинација за екстремно студените зимски денови. Пробајте ги и поделете го искуството со нас. Потребни состојки за 4 чаја: 500 ml вода 2 филтер …

Стоплете се со чај со вино Прочитај повеќе