Французите во „војна“ со шпанското вино

Шпанската амбасада во Париз се жали пред француските власти поради серијата напади на шпанските превозници на вино и сокови при влегувањето на територијата на Франција каде што локалните производители тврдат …

Французите во „војна“ со шпанското вино Прочитај повеќе