Гемиш на Кожувчанка, совршен избор за студените зимски денови

Компанијата „Кожувчанка“ ДОО од Кавадарци неодамна ја збогати својата палета на производи со производство на гемиш. Гемиш е алкохолен, ароматизиран пијалак на база на вино. Добро познатата комбинација на Гемиш, …

Гемиш на Кожувчанка, совршен избор за студените зимски денови Прочитај повеќе