„Тиквеш“ се врати дома

Седиштето на најголемата винарска визба  „Тиквеш“од Скопје се враќа во Кавадарци. Ова денеска го соопштија градоначалникот на општина Кавадарци, Митко Јанчев и генералниот директор на ВВ „Тиквеш“- Радош Вукучевиќ. -ВВ …

„Тиквеш“ се врати дома Прочитај повеќе