Македонија е 28ма во светот по извоз на вино

Македонија е на 28 место во светот според извозот на вино, а на 173-то според увозот, објави специјализираниот меѓународен сајт за статистика www.worldstopexports.com. Минатата година од извозот на вино земјава …

Македонија е 28ма во светот по извоз на вино Прочитај повеќе