Британка завршила во затвор поради чаша вино

Докторка од Велика Британија заврши в притвор во Дубаи поради чаша вино што ја испила на авионскиот лет од Лондон. Нејзината четиригодишна ќерка пак, е исто така сместена во посебна …

Британка завршила во затвор поради чаша вино Прочитај повеќе