Грозје на љубовта

Околу 330 години после Христа, свети Макариј Египетски се населил во еден скит. Полека-полека, околу свети Макариј се собрале илјадници монаси кои ги прифаќале неговите совети и зборови. Но и …

Грозје на љубовта Прочитај повеќе