Тиквешкиот гроздобер започнува со промоција на мислите на Боемот, а завршува со концерт на Цеца

На нешто помалку од еден месец од почетокот на годинешното издание на манифестацијата Тиквешки гроздобер 2018, организаторот, општина Кавадарци ја објави комплетната програма која носи неколку новини. Вообичаено, и годинава …

Тиквешкиот гроздобер започнува со промоција на мислите на Боемот, а завршува со концерт на Цеца Прочитај повеќе