Во четврток и петок, Фестивал на староградска песна и вино во Битола

Битола, градот со голема традиција и богато културно – историско наследство, со себе носи многу приказни кои се раскажувале некогаш, се надградувале и менувале, онака како што градот го менувал …

Во четврток и петок, Фестивал на староградска песна и вино во Битола Прочитај повеќе