Пијте вино и вежбајте за совршено здравје

Порачавте чаша вино со ручекот? Еве добри вести: Чаша црвено или бело вино во текот на вечерата може да има позитивен ефект на вашето здравје. Според новото истражување, претставено на …

Пијте вино и вежбајте за совршено здравје Прочитај повеќе