По четврти пат, вино и џез со Четкар

Македонскиот џез-музичар Владимир Четкар на 18 август (сабота) ќе го одржи традиционалниот концерт „Вино и џез“ во Охрид, во Хотел Филип. Четкар пред публиката ќе настапи со својот секстет. „Ова …

По четврти пат, вино и џез со Четкар Прочитај повеќе