Викендов во Дојран се јадеше риба и пиеше вино

„На риба и вино во Дојран“. Ова е пораката што дојранчани ја упатија до гостите каде викендов се одржуваше Фестивалот на рибата и виното, преточено со музика. Риба на трска, …

Викендов во Дојран се јадеше риба и пиеше вино Прочитај повеќе