Откупот е во тек и кај малите винарии

Откупот на грозје е во полн ек, а освен големите винарии, портите од своите капии ги отворија и малите винарии. Според нив, откупот за сега се одвива без проблеми. Според …

Откупот е во тек и кај малите винарии Прочитај повеќе