Јелена Розга со чаша вино во рака му пееше на Петар Грашо

Пејачката Јелена Розга, понесена од летната атмосфера, со песна и чаша вино одлучи да се опушти во друштво на пријатели, меѓу кои беше и Петар Грашо. „Колега, ова беше супер …

Јелена Розга со чаша вино во рака му пееше на Петар Грашо Прочитај повеќе