Која е разликата помеѓу Сомелиер и енолог

Во светот на виното постојат две професии кои постојано се испреплетени и погрешно се идентификуваат. Поточно, сомелиер и енолог се две сосема различни професии. Ние ќе ве запознаме подетално со овие професии …

Која е разликата помеѓу Сомелиер и енолог Прочитај повеќе