Ова се 5-те најскапи ВИНA во светот

Некои велат дека нема ништо подобро од добра цигара, некои ја фалат моќта на книгата, а некои се согласуваат дека нема поубаво чувство отколку кога се враќате дома после работа, …

Ова се 5-те најскапи ВИНA во светот Прочитај повеќе

Се отвора најстариот шампањ во светот

Најстариот шампањ на светот е отворен и вкусен: со малку меур и посебен и силен вкус на овој двовековен пијалок пронајден во пештера на дното на Балтичкото Море. Стотици новинари …

Се отвора најстариот шампањ во светот Прочитај повеќе

Мерло за пријателите – празник за долго сеќавање

Мерло за пријатели.  Студено време? Најдобар начин за затоплување – го препорачуваме Мерло. Тоа ќе придонесе за вашето расположение, вашето здравје и ќе бидете опкружени со пријатели. Ова вино стана најважната сорта на црвено …

Мерло за пријателите – празник за долго сеќавање Прочитај повеќе