Пржен лосос прелен со сос од бело вино

Едноставен, но колоритен и здрав ручек. Тој беше на денешното мени кај нас. Па еве го презентирам како предлог Прво измиените и исушени парчиња лосос се посолуваат па се валкаат …

Пржен лосос прелен со сос од бело вино Прочитај повеќе