ПРЕКРАСНИ ПЕЈЗАЖИ НАСЛИКАНИ СО КАБЕЛНЕТ И ШИРАЗ

Боливискиот уметник Едгар Лизараз Шосаку го привлече вниманието на лозарите со прекрасни слики насликани со пигмент од грозје Боливискиот јужноамерикански уметник Едгар Лизараз Шосаку привлече големо внимание од loversубителите на вино кога ги изложи своите …

ПРЕКРАСНИ ПЕЈЗАЖИ НАСЛИКАНИ СО КАБЕЛНЕТ И ШИРАЗ Прочитај повеќе