Доаѓа Велигден: Овие 10 работи ставете ги на трпезатa

Постојат многу обичаи кои се поврзани со најголемиот Христијански празник Велигден. На Велигден семејството оди во црква на света литургија, а после службата се поздравува со: Христос воскресе! Навистина воскресе. …

Доаѓа Велигден: Овие 10 работи ставете ги на трпезатa Прочитај повеќе

OВОЈ ВЕЛИГДЕН ОФАРБАJТЕ ГИ ЈАЈЦАТА CO ЦРВЕНО ВИНО

Најубавите јајца со природна боја и многу домаќинки со години уживаат во рецепти со природни бои. Доколку сакате да ги изненадите домашните со посебна декорација овој Велигден, ви предлагаме да …

OВОЈ ВЕЛИГДЕН ОФАРБАJТЕ ГИ ЈАЈЦАТА CO ЦРВЕНО ВИНО Прочитај повеќе