И боењето и виното се присутни во Библијата

Рим – Во Роман Čубура, Траствер, го посетивме ателјето на Сандра Кија, еден од претставниците на италијанската транс-авангарда, уметник чија изложба беше отворена во саботата во Музејот на современа уметност …

И боењето и виното се присутни во Библијата Прочитај повеќе