И Јао Минг има свои вино

На листата на славни личности кои произведуваат свои вина или имаат свои винарии е навистина предолга, а помеѓу актерите и музичарите, не ретко може да се сретнат и имињата на …

И Јао Минг има свои вино Прочитај повеќе