Од заборавено вино до вистински светски вински хит

Розе виното никогаш не било прв избор за пијачка никаде – ако пиеме вино, пиеме бело или црвено, пиеме жестоко, пиеме кисели води, ама розето, некако – не доживеа масовно …

Од заборавено вино до вистински светски вински хит Прочитај повеќе