Сонувавте вино? Еве што вели соновникот

Кога ноќта ќе ја завршите во раните утрински часови со чаша вино покрај Вас, голема е веројатноста дружбата со виното да ја продолжите и во сонот. Но, не само тогаш, …

Сонувавте вино? Еве што вели соновникот Прочитај повеќе