„Тиквеш“ ја купи винаријата Ердевик

Македонскиот гигант Тиквеш е новиот сопственик на винарската визба Ердевик, амбициозна винарија во подножјето на јужниот дел од Фрушка гора кај Сремска Митровица, која до неодамна беше во сопственост на …

„Тиквеш“ ја купи винаријата Ердевик Прочитај повеќе