Запознајте го Eto, новото уникатно шише за вино

Добрата чаша вино во текот на вкусната вечера или по завршувањето на стресниот ден е можеби една од најубавите работи на светот, а дизајнерот Том Котон тоа добро го знае. …

Запознајте го Eto, новото уникатно шише за вино Прочитај повеќе