Од среда до недела, Веро вино фест 2017

Познати музички имиња од земјава, атрактивни бендови од странство, аниматори, жонглери и улични артисти, заедно со најквалитетните вина на винарниците од земјава, ќе бидат дел од големиот настан Вино фест …

Од среда до недела, Веро вино фест 2017 Прочитај повеќе