Вината на Камник во друштво на најдобрите во светот

Eдна од најновите вести поврзана со вината на винарија Камник е дека тие ќе се најдат меѓу дел од најдобрите светски вина на претстојниот VINEXPO 2017 во Бордо, Франција и …

Вината на Камник во друштво на најдобрите во светот Прочитај повеќе