Дождот ја зголеми возбудата на Алшар

Ниту дождот кој е најголем „непријател“ на outdoor настаните, ниту пак далеку посвежото време во однос на вчерашното не успеа да ги обесхрабри учесниците на најголемата македонска авантура, Алшар – …

Дождот ја зголеми возбудата на Алшар Прочитај повеќе