„Вински приказни“ со вината на Далвина во Форца

И овој четврток, 8 јуни, ресторан Форца продолжува со серијалот „Вински приказни“ за најквалитетни вина од македонското виногорије. По промотивна цена гостите ќе можат да дегустираат вина од винаријата Далвина …

„Вински приказни“ со вината на Далвина во Форца Прочитај повеќе