Македонските медиуми со поддршка за Алшар 2017

Во рамки на промотивните активности на најголемиот outdoor настан во Македонија, Алшар 2017, здружението Тиквешки Точакџии гостуваше на најголемите македонски национални медиуми, претставувајќи ја својата програма и активности кои не …

Македонските медиуми со поддршка за Алшар 2017 Прочитај повеќе

Започна второто издание на Алшар 2017

Денес и официјално започнува второто издание на најголемата outdoor авантура, Алшар 2017 во која во наредните три дена неколку илјади вљубеници во природата, велосипедизмот, планинарењето, планинското трчење, забавата и дружењето …

Започна второто издание на Алшар 2017 Прочитај повеќе