Заврши втората Алшар авантура

Ниту дождот, ниту облаците кои беа на дофат на сите оние кои беа дел од последниот ден од најголемата македонска аутдор авантура, ниту пак студените ноќи во пазувите на Кожув …

Заврши втората Алшар авантура Прочитај повеќе