Пет причини зошто розето на ВВМ Гоце Делчев – Тиквеш ќе Ви стане омилено ова лето

Иако за квалитетот и префинетоста на Розе виното од брендот Вирго на винаријата Гоце Делчев Тиквеш веќе пишувавме, овој пат ќе Ви ги наведиме петте причини зошто и ова лето …

Пет причини зошто розето на ВВМ Гоце Делчев – Тиквеш ќе Ви стане омилено ова лето Прочитај повеќе