Белградската елита воодушевена од вината на „Стоби“

Македонската традиционална храна и врвните вина на винарницата „Стоби“, изминатиот месец беа единственото нешто што можеше да се најде на менито на елитниот ресторан „Ковач“ во Белград. Во овој ресторан …

Белградската елита воодушевена од вината на „Стоби“ Прочитај повеќе