Кина доби футуристичка винарија

За потребите на кинеската винарска визба „Great Wall“, архитектонското студио од Пекинг „a + a Anderloni Associates“ го проектиралo објектот што има жолтеникаво-портокалова боја на фасадата со исклучиво модернистички и …

Кина доби футуристичка винарија Прочитај повеќе