ВВ „Тиквеш“ со позитивен биланс во првиот квартал од 2017

Во првите три месеци од годинава бруто добивката на винаријата Тиквеш достигна 108,2 милиони денари, што претставува зголемување за 0,6 милиони денари во однос на истиот период лани, покажува консолидираниот …

ВВ „Тиквеш“ со позитивен биланс во првиот квартал од 2017 Прочитај повеќе

Објавена програмата за „Алшар 2017“

Подготовките за второто издание на најмасовниот Outdoor настан во Македонија, Алшар 2017 се веќе во завршна фаза. Деновиве и официјално беше промовирана веб страната на Тиквешки точакџии www.tikveskitocakdzii.mk на која …

Објавена програмата за „Алшар 2017“ Прочитај повеќе

Петар Ангелов – Диви потпиша договор со Анталија

Екипата на Анталија ќе биде следната во кариерата на Петар Ангелов, кој ги одработува последните денови од договорот со Вардар. Иако постоеја информации дека ќе се пензионира, со ова само …

Петар Ангелов – Диви потпиша договор со Анталија Прочитај повеќе