ВВ „Тиквеш“ вработува бренд, трејд и комуникациски менаџери

Винарската визба „Тиквеш“ го проширува својот тим со нови вработувања на супер атрактивни позиции. „Како дел од нашиот внимателно дефиниран план за раст и развој на организацијата, во потрага сме …

ВВ „Тиквеш“ вработува бренд, трејд и комуникациски менаџери Прочитај повеќе