Како „Тиквеш“ успеа да ги зголеми приходите на 20 милиони евра

„Тиквеш“ е убедливо најголем продавач на македонско флаширано вино во земјава и во странство. Лани неговата продажба достигна 20 милиони евра и тоа се над 104.000 хектолитри вино флаширано вино. …

Како „Тиквеш“ успеа да ги зголеми приходите на 20 милиони евра Прочитај повеќе