Овој четврток, дегустирајте „Розе на штикли“

Овој четврток, 5-ти јули од 20 часот па се до 30 минути по полноќ, винскиот бар и ресторан „Форца“ ќе биде главното место на забавата во македонската метропола. Дека животот …

Овој четврток, дегустирајте „Розе на штикли“ Прочитај повеќе