Македонските винарии немат залихи на вино

Винариите во Македонија немаат залихи и се заинтересирани за откуп на 150.000 тони грозје, истакна денеска министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски на трибината со тиквешките лозари во …

Македонските винарии немат залихи на вино Прочитај повеќе