12000 туристи добија уште една „Битката со вино“

И годинава, повеќе од 12 илјади посетители и туристи беа дел од најголемата светска винска битка која се оддржа минатиот викенд. Традиционалната „Битка со вино“ која во рамки на фестивалот …

12000 туристи добија уште една „Битката со вино“ Прочитај повеќе