Денови на вино, мед и сирење во Охрид

Секторот за туризам и локален економски развој на Општина Охрид од 7 до 14 август годинава организира „Денови на мед, вино и сирење“. Посетителите на манифестацијата која ќе се оддржи на …

Денови на вино, мед и сирење во Охрид Прочитај повеќе