Македонија работи на препознатливоста на македонското вино на светските пазари

Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанско Љупчо Николовски учествува на годинешното вонредно генерално Собрание на Меѓународната организација за вино OIV , голема и афирмирана организација во светски рамки во која …

Македонија работи на препознатливоста на македонското вино на светските пазари Прочитај повеќе