Летно винско освежување со „Суво Горско – Бело“ на ВВМ „Гоце Делчев – Тиквеш“

Кој вели дека виното не е за лето? Постојат ли сеуште луѓе кои што тврдат дека виното не освежува? Иако розе виното е апсолутен хит за ова лето, никогаш не …

Летно винско освежување со „Суво Горско – Бело“ на ВВМ „Гоце Делчев – Тиквеш“ Прочитај повеќе