Недостасуваат берачи за грозје на целиот Балкан

Наскоро во регионот почнува бербата на винско грозје и а само на компанијата Плантажа ќе и требаат околу 800 работници. За сите работници кои доаѓаат од страна се обезбедни сместување …

Недостасуваат берачи за грозје на целиот Балкан Прочитај повеќе