Винариите подготвени за престојниот откуп

Винариите во Македонија немаат залихи и се заинтересирани за откуп на 150.000 тони грозје. Откупни цени засега не се објавуваат, а лозарите очекуваат дека Министерството за земјодество по направените пресметки …

Винариите подготвени за престојниот откуп Прочитај повеќе