20 Години „Бовин“, 20 години врвни македонски вина

Винаријата Бовин од Неготино, слави две децении постoење. 20 години напорна работа, со фокус на квалитет а не на квантитет, создавајќи ексклузивни македонски вински брендови. Винаријата денес извезува во 37 …

20 Години „Бовин“, 20 години врвни македонски вина Прочитај повеќе