Кратошијата на ВВ „Тиквеш“ помеѓу 100-те најдобри вина на британскиот пазар

Независните трговци со вино во Велика Британија на својот избор го класифицираа виното „Кратошија“ од бербата 2017 на Винарската визба „Тиквеш“ меѓу ТОП 100 вина на британскиот пазар за 2018 …

Кратошијата на ВВ „Тиквеш“ помеѓу 100-те најдобри вина на британскиот пазар Прочитај повеќе