Туристите восхитени од музејот на виното во Демир Капија

Музејот за вино во Демир Капија е интересен за домашните и за странските туристи, оценија денеска проект менаџерот Звонимир Будимировиќ и кустосот Цветанка Митрева, информирајќи за активностите во оваа културна …

Туристите восхитени од музејот на виното во Демир Капија Прочитај повеќе