Нов дизајн на популарните „bag-in-box“ вина на „Тиквеш“

Омилените вина „Тиквешко бело“, „Тиквешко црвено“ и „Тиквешко розе“ од 3 литри во пакување на ВВ „Тиквеш“ добија целосно нов дизајн на амбалажата. Новиот изглед на пакувањето ги следи современите …

Нов дизајн на популарните „bag-in-box“ вина на „Тиквеш“ Прочитај повеќе